Cautare

7225 de rezultate pentru "stirile antena 1 pitesti ora 16" (9.07 secunde)
Programul de tranzactionare al Bursei de Valori Bucuresti se prelungeste, incepand cu data de 9 iunie, cu doua ore, pana la 16:30, atat pentru piata spot, cat si pentru piata derivatelor, informeaza un comunicat de presa al BVB.
10 ani de la tragedie Pe 1 ianuarie, 2003, cand majoritatea romanilor incercau sa-si revina dupa petrecerea de Revelion, o stire bulversa mass media din Romania: ... Apoi l-am sunat pe Nae Militaru, care se ocupa de Stirile de la Politie.
Astfel, limitarile de frecventa (pe campanie, pe saptamana, pe ora sau chiar pe minut) pot fi aplicate atat pentru fiecare site in parte, cat si pentru intreaga campanie.
Astazi, imediat dupa ora 00.00, toti utilizatorii GOOGLE Romania au avut o supriza cand au deschis motorul de cautare. ... Partida cu trupa din Hexagon va avea loc, vineri, de la ora 22:00 (in direct pe Dolce Sport si Pro TV).
Eva.ro a sarbatorit 16 ani de existenta, in cadrul unei gale unice, gazduita de Avenue 48, o locatie exclusivista din zona de nord a capitalei. ... Printre vedetele care au sarbatorit 16 ani de Eva.ro s-au numarat:
E drept, la ora actuala o multime de oameni considera religia un nonsens si o pun in aceeasi categorie cu perceptia extrasenzoriala, cu fantomele si cu indoitul lingurilor prin forta gandului.
A trecut momentul “1 ianuarie” si discursurile sint concentrate pe un alt subiect, cel putin la fel de important pentru tara.
Stirile "de la ora 5" ne-au prezentat diverse cazuri de-a lungul timpului cu decese ale minorilor ramasi nesupravegheati si care si-au gasit sfarsitul la 2 metri de casa, cazuti in bidoane cu apa, muscati de caini sau arsi de vii in incendii stupide, stiri care, dincolo de aura scandaloasa, contureaza o realitate trista.
Unul dintre pasagerii accidentati in Muntenegru a declarat, pentru Stirile Pro TV, ca in momentul producerii accidentului soferul era intr-o depasire la intrarea intr-un viaduct si desi limita de viteza era de 50 km/ora, el avea in jur de 90 km/ora, informeaza Mediafax. ... 1. ... 1.
Astazi, 2 aprilie 2013, incepand cu ora 21:30, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, participa la emisiunea "Sinteza zilei" moderata de Mihai Gadea, la Antena 3. ... ' "120 de ani de social-democratie in Romania" este tema emisiunii "Sinteza zilei" la care voi participa in aceasta seara la Antena 3'.
UPDATE ora 19.33: ... Garlei si a imobilului in care se afla redactia Antena 3. ... Toate condamnarile sunt nedrepte, nu exista prejudiciu, totul are ca scop distrugerea lui Dan Voiculescu si ANtena 3.
Sef al strategilor politici ai Opozitiei este, incepandcu luna martie, Bogdan Teodorescu, profesor si analist politic prezent mai ales in emisiunilepostului Antena 3.
80% Guvernul Ungureanu va cadea Guvernul Ungureanu "se mai tine" in opt voturi, astfel ca posibilitatea ca acest guvern sa cada la motiunea de cenzura este de 80%, a apreciat luni deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, la Antena 3.
dialogul a avut loc la Realitatea TV, in cadrul emisiunii realizata de Eli Roman - "Realitatea zilei", la care am participat aseara, de la ora 21.00. ... Aliatul de nadejde al USL intru prostirea populatiei este Antena 3. ... Pe cine va mai da vina Antena 3?
Cei doi nu au putut fi contactati pana la ora difuzarii acestei stiri.
Concubina regelui se difuzeaza de la ora 18.25, luni-vineri. Serialul coreean de la TVR 1, Legendele palatului: Concubina regelui, a surclasat ieri (5 aprilie), la capitolul audienta, emisiunea Acces direct (Antena 1) pe intervalul 18.25 - 18.58.
Mihaela Radulescu isi prezinta alegerile la Realitatea TV in fiecare duminica, de la ora 14.05, incepand cu 20 mai, timp de sase saptamani, anunta un comunicat de presa emis de Realitatea TV.
Dan Andronic) N-am urmarit procesul lui Dan Voiculescu in mod special, dupa cum nu m-am uitat la emisiunile lui Mircea Badea si Mihai Gadea de la Antena 3 dedicate Varanului.
Nu mai putin de 7.000 de euro lunar este remuneratia Simonei Gherghe, pentru prezentarea emisiunii Acces Direct, de pe Antena 1, care poate fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 17:00.
S-a stins la ora 17:20 la Centrul de ingrijiri paliative "Sf Irina" din Voluntari. ... In cadrul televiziunilor Antena 1, B1 TV si TVR, a condus departamentele de stiri locale, indrumand profesional si studiourile locale (la Antena 1) si regionale (la TVR).
google-analytics.com